Dialektkonkurranse IN-Messa 2011

Dialektkonkurranse på IN-Messa 12. – og 13.nov. 2011,

Lørdag: 1. Slettsup = Stivelse. 2.Sleiphel = Luring. 3.Elljarn = Gevær. 4.Dagamannj = Almanakk. 5.Spång = Lite Isflak.  6.Sneppert = Apparat til årelating.  7.Fagerhuva = Bladmagen hos drøvtygger. 8.Blåsterstonnj = Hvilestund. 9.Buteng = Voksen okse.

Vinnere: Arne Elias Valskrå 7 rette og  Sonja Steen og Karstein Osen 6 rette.

Søndag: 1. Fangsjinn = Skinnforkle. 2.Tammel = Tull og Tøys.  3.Vannjdel = Bunter av foret.  4.Langtframmonnj = Besøk langveisfra.   5. Harratoppen = Panneluggen på hest.  6.Ihopsætt = Irettesatt.  7.Nekåmman = Farbart nedover.  8. Rekling = Rest.  9. llhåttåt = Innful.  10. Ennjskap = Slutt.

Vinnere: Kari Engen 10 rette og Bodil S. Holvik og Magne Rosset 9 rette.

Del på Facebook | Del på Nettby

Tilbake til oversikten